Kontakt

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Forretningsadresse: Walhallavegen 9,  6789 Stryn

Postadresse: PB 5, Rognehaugen 11, 6781 Stryn

Fakturaadresse: 990365067@autoinvoice.no eller EHF til 990365067

Ring oss: +47 900 56 044
Send epost: post@farmhouse.no

 

Følg oss i sosiale medier

Klar for å komme i gang?

Skisser gjerne din problemstilling her i skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.

Kontaktpersoner

 

Wenche Flølo
Daglig leder, Stryn
Eier og medgründer

Epost: wenche@farmhouse.no
Telefon: +47 900 56 044

Wenche er siviløkonom med spesialisering i internasjonalisering og har 12 års erfaring fra industriell virksomhet i Elkem ASA, blant annet som Credit Manager for konsernet. Med internasjonal risikohåndtering, finans, handelsjuss og kreditt som kjerneområder, var hovedoppgaven å redusere eksportrisikoen for konsernet.

Wenche har utover dette erfaring fra reiseliv og noe oljerelatert næring. Videre har hun 2 år med tysk studier (språk, økonomi, næring, politikk, historie).

I 2009 gjorde hun alvor i å ta steget ut av sin internasjonale verden, og flyttet hjem til fjord og fjell. Siden det har hun bl.a. jobbet ved Farmhouse i skaperglade Stryn og fått innblikk i en helt annen verden av kreativitet og design og er alltid klar for nye utfordringer! Skape lokalt og tenke globalt er visjonen.

Gro Caroline Flølo
Kreativ leder, Stryn/Måløy
Eier og medgründer

Epost: gro@farmhouse.no
Telefon: +47 414 34 274

Gro har vært med i Farmhouse siden oppstarten i 2006 og er en av gründerene i selskapet. Eksponeringsdesigner med 14 års erfaring fra blant annet kreativ tenkning, prosessledelse, salgsstrategier og merkevarebygging. Med styrke innen idegenerering, visualisering, og se muligheter og løsninger der andre ser utfordringer. “Alt er mulig” er mottoet og tar det med seg inn i alle prosjekter.

Ingvild Marie Taraldset
Grafisk designer, Stryn/Ørsta

Epost: ingvild@farmhouse.no
Telefon: +47 970 88 680

Ingvild er vårt nyeste tilskudd og har bachelor i grafisk designer fra Volda og  Brisbane, Australia – og master fra Dublin, Irland. Ho har 9års erfaring og bl.a. jobbet for Bymagasinet i Ålesund og ABAS/Cutrin Norge i Bergen, også har hun jobbet mye som frilans for ulike kunder.

Hennes fagfelt er design og utvikling av nettsider, logo, plakater, kataloger, brosjyrer, presentasjoner, bilderedigering – og mye, mye mer!

Ho møter kunden med et smil og er ikke redd for nye utfordringer.

Kontakt oss i dag for en prat om ditt prosjekt

TA KONTAKT