Studentpraksis

Studentpraksis

Farmhouse har siden 2006 arrangert Sommerbyrå for å koble designstudenter med innovativt næringsliv. En vinn-vinn situasjon hvor studentene får seg reell arbeiderfaring i 7 sommeruker og bedriften får tilgang på ideer fra morgendagens innovatører. Studentene har jobbet i skjæringspunktet produkt- / tjenesteutvikling og kommunikasjon. Hver sommer har vi satt sammen tverrfaglige team som løser problemstillinger i små og store bedrifter. En enkel måte å komme i gang med utviklings- og innovasjonsprosjekter.

Farmhouse stiller som prosessleder og mentor i prosjektene og sørger for at vi kommer i mål hver sommer. Vi har utviklet bla.a. digitale strategier, nye merkevarer og nye produkter.

Bedrifter som Ulstein, Coast Seafood og Moods of Norway har sett på Sommerbyrået som en måte å få tilført nye og annerledes ideer fra de mest kreative hodene i landet.

I 2016 lanserer Farmhouse en ny utgave av Sommerpraksisen – nå godkjent med studiepoeng i samarbeid med Høyskolen i Volda. Alle kan søke! Praksisen er den samme og vi vil i tillegg utvikle noen kortkurs i spennende temaer som: Internasjonalisering, designdreven prosessledelse, industriell produksjon m.m.

Er du interessert i praksis i Farmhouse? Kontakt oss på:

post@farmhouse.no

m: + 47 41 43 42 74

Kontakt oss i dag for en prat om ditt prosjekt

TA KONTAKT