Kontakt

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Perhusvegen 24
6783 Stryn
Norge

Ring oss: +47 900 56 044
Send epost: post@farmhouse.no

Se ansatte →

Følg oss i sosiale medier

Abonner på vårt nyhetsbrev

Klar for å komme i gang?

Har du en fantastisk idé du ønsker å utvikle og realisere? Har du behov for å målrette markedsarbeidet? Ønsker du å gi dine kunder unike brukeropplevelser?
Skriv gjerne din problemstilling i skjemaet, så tar vi kontakt innen 48 timer.

Ansatte

Wenche Flølo
Daglig leder, Stryn
Eier og medgründer

Wenche er siviløkonom med blandt annet 12 års fartstid fra industriell virksomhet i Elkem AS – med internasjonal risikohåndtering, finans og kreditt som kjerneområde. Der var hun blandt annet leder for Elkem AS International, som er den eksporterende enhet i selskapet. I 2009 gjorde hun alvor i å ta steget ut av sin internasjonale verden, og flyttet hjem til fjord og fjell. Siden det har hun jobbet ved Farmhouse i skaperglade Stryn, hvor hun nytter sin forretningskompetanse i markedsrelaterte utviklings-og innovasjonsprosjekter. “Midt i verden” kan man være her også. Skape lokalt og tenke globalt er visjonen.

Epost: wenche@farmhouse.no
Telefon: +47 900 56 044

Gro Caroline Flølo
Kreativ leder, Stryn/Måløy
Eier og medgründer

Gro har vært med i Farmhouse siden oppstarten i 2006 og er en av gründerene i selskapet. Eksponeringsdesigner med 11 års erfaring fra blant annet kreativ tenkning, prosessledelse, salgsstrategier og merkevarebygging. Med styrke innen idegenerering, visualisering, og se muligheter og løsninger der andre ser utfordringer. “Alt er mulig” er mottoet og tar det med seg inn i alle prosjekter.

Epost: gro@farmhouse.no
Telefon: +47 414 34 274

Elisabeth Stray Pedersen
Designer, prosjektmedarbeider, Oslo

Elisabeth har jobbet for Farmhouse som prosjektmedarbeider på prosjektet REMERK siden Mai 2011 som bindeledd mellom merkevarer, forskning, utvikling og regelverk. Hun jobber for tiden som co-utvikler i forskningsprosjektet “Reflect Your Moods”.  Med spesialisering i klesdesign har hun fokus på innovasjon i nye produkter og materialer.

Epost: elisabeth@farmhouse.no

 

Kontakt oss i dag for en prat om ditt prosjekt

TA KONTAKT